Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CIMG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CIMG. Als je het bestand wilt openen CIMG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CIMG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CImg Image Format CImg

Wat is een bestand CIMG?

Gegevensbestand gebruikt door CImg, een open source C ++-sjabloonbibliotheek die wordt gebruikt voor het verwerken van beeldgegevens. Kan gegevens bevatten over een enkele afbeelding of meerdere afbeeldingen. Ondersteunt tot vierdimensionale data (een dimensie scalaire signalen naar driedimensionale hyperspectrale volumetrische beelden).

CIMG-bestanden worden gebruikt voor het opslaan van afbeeldingen in een formaat dat met de toolkit kan worden gemanipuleerd. Zij kunnen gegevens opslaan die worden gewonnen uit gewone bestandstypes, zoals .PNG- en .JPG-bestanden.

CImg staat voor "Cool Image."

Hoe een bestand openen CIMG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CIMG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CIMG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CIMG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CIMG openen

Andere problemen met een bestand CIMG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CIMG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CIMG:

  • het gekozen bestand CIMG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CIMG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CIMG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand