Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CINE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CINE. Als je het bestand wilt openen CINE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CINE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Vision Research Phantom Cine Camera Video Format Vision Research

Wat is een bestand CINE?

Videobestand gevangen door Phantom digitale videocamera's, die zijn vervaardigd door Vision Research. Kan ruwe, ongecomprimeerde of gecomprimeerde gegevens bevatten, maar bevat vaak ruwe videodata, zodat de opnameprestatie snel is. Kan worden aangepast voor kleurcorrecties, witbalans en andere aanpassingen in het videopostproductieproces.

Hoe een bestand openen CINE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CINE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CINE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CINE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CINE openen

Andere problemen met een bestand CINE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CINE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CINE:

  • het gekozen bestand CINE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CINE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CINE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand