Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CIP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CIP. Als je het bestand wilt openen CIP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CIP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CryptoBuddy Encrypted Format N/A

Wat is een bestand CIP?

Eigen ondertiteling formaat gecreëerd door Cavena, een bedrijf dat ondertiteling transmissie en postproductie oplossingen biedt. Hiermee slaat u de tekst van de ondertiteling op met een tijdlijn, zodat de gesloten teksten op het juiste moment worden afgespeeld tijdens het afspelen of uitzenden van video's.

CIP-bestanden kunnen worden omgezet naar het EBU .STL formaat met behulp van een Cavena software product genaamd Toolbox.

Cavena heeft ook een ander eigen ondertiteling formaat dat gebruik maakt van de .890 extensie.

Hoe een bestand openen CIP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CIP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CIP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CIP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CIP openen

Andere problemen met een bestand CIP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CIP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CIP:

  • het gekozen bestand CIP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CIP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CIP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand