Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CIV5MAP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CIV5MAP. Als je het bestand wilt openen CIV5MAP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CIV5MAP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Civilization 5 Map Firaxis Games

Wat is een bestand CIV5MAP?

Kaartbestand aangemaakt door Sid Meier's Civilization V, een strategisch spel voor beschaving en het vijfde spel in de Civilization-serie. Bevat voorgemaakte of aangepaste gegevens die eigenschappen van speelbare kaarten specificeren, zoals kaartgrootte en locatie van beschikbare bronnen.

In Windows zijn uw CIV5MAP-bestanden in een van de volgende directories: My DocumentsMy GamesSid Meier's Civilization VMaps of C: Program Files (x86) SteamSteamAppsCommonSid Meier's Civilization VAssetsMaps

Op een Mac is uw CIV5Map-bestand in de volgende directory: ~ / Bibliotheek / Application Support / Sid Meier's Civilization 5 / Maps

Hoe een bestand openen CIV5MAP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CIV5MAP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CIV5MAP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CIV5MAP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CIV5MAP openen

Andere problemen met een bestand CIV5MAP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CIV5MAP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CIV5MAP:

  • het gekozen bestand CIV5MAP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CIV5MAP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CIV5MAP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand