Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CKB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CKB. Als je het bestand wilt openen CKB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CKB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Cricket Audio Sound Bank Format Cricket Technology

Wat is een bestand CKB?

Audio-bestand dat is gemaakt in het formaat Cricket Bank (CKB), een formaat dat wordt gebruikt voor het toevoegen van geluid aan mobiele en desktop games en andere apps. Bevat geluiden die kunnen worden ingeroepen tijdens het uitvoeren van het spel.

Cricket Technology biedt een API om CKB-bestanden te maken en geluiden aan te trekken. CKB-bestanden worden gemaakt met behulp van een .CKBX XML-bestand en het Cktool-programma dat bij de ontwikkelingssoftware is opgenomen.

Cricket Audio wordt gebruikt door Android, iOS, Mac OS X en Windows games.

Hoe een bestand openen CKB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CKB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CKB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CKB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CKB openen

Andere problemen met een bestand CKB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CKB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CKB:

  • het gekozen bestand CKB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CKB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CKB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand