Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CKBX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CKBX. Als je het bestand wilt openen CKBX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CKBX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Cricket Audio XML Bank Description Format Cricket Technology

Wat is een bestand CKBX?

Bestand gebruikt door Cricket Audio, een software toolkit die wordt gebruikt voor het toevoegen van audio naar games en andere apps. Specificeert de input audio (eG, .WAV) bestanden die gebruikt moeten worden bij het bouwen van een .CKB audio bank, dat is het bestand dat door het resulterende spel wordt gebruikt.

U kunt een CKB-bestand uit een CKBX-bestand bouwen met behulp van het Cktool-programma dat bij Cricket Audio wordt geleverd.

Hoe een bestand openen CKBX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CKBX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CKBX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CKBX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CKBX openen

Andere problemen met een bestand CKBX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CKBX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CKBX:

  • het gekozen bestand CKBX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CKBX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CKBX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand