Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CL. Als je het bestand wilt openen CL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
IconUtils Mouse Cursor Library Format Aha-Soft

Wat is een bestand CL?

Windows cursors bestand gemaakt door IconUtils, een softwarepakket dat wordt gebruikt voor het bewerken van Windows-iconen en cursors. Hiermee wordt een verzameling Windows cursors (.CUR) opgeslagen die gebruikt kunnen worden om het uiterlijk van de Windows-muis aan te geven.

CL bestanden kunnen ook worden geopend door ArtIcons Pro, een andere icoon en cursor bewerking applicatie ontwikkeld door Aha-Soft.

Hoe een bestand openen CL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CL openen

Andere problemen met een bestand CL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CL:

  • het gekozen bestand CL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand