Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CL4 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CL4. Als je het bestand wilt openen CL4, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CL4

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Easy CD Creator CD Layout Format Sonic Solutions

Wat is een bestand CL4?

Bestand aangemaakt door Easy CD Creator versie 4, een programma dat wordt gebruikt om cd's te branden. Bevat een archief van projectinstellingen en gegevensbestanden. Hiermee wordt een eigen schijfafbeelding opgeslagen die op een cd kan worden verbrand.

Easy CD Creator is ontwikkeld door Adaptec en later gekocht door Sonic Solutions, die het naar het Roxio-merk migreerde. Het programma werd later genaamd "Roxio Easy Media Creator" en heet nu "Roxio Creator."

CL4-bestanden zijn alleen compatibel met Easy CD Creator versie 4.

Hoe een bestand openen CL4?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CL4 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CL4 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CL4 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CL4 openen

Andere problemen met een bestand CL4

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CL4 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CL4:

  • het gekozen bestand CL4 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CL4 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CL4 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand