Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CL5 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CL5. Als je het bestand wilt openen CL5, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CL5

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Easy CD Creator Saved Project Format Roxio

Wat is een bestand CL5?

CD authoring project gemaakt met Easy CD Creator 5. Bevat verwijzingen naar bestanden die op de cd en andere instellingen worden opgenomen. Kan gegevensbestanden of een afspeellijst van geluidsbestanden bevatten voor het maken van een audio-cd.

CL5-bestanden kunnen niet worden geopend met Roxio's Easy Media Creator-software.

Hoe een bestand openen CL5?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CL5 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CL5 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CL5 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CL5 openen

Andere problemen met een bestand CL5

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CL5 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CL5:

  • het gekozen bestand CL5 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CL5 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CL5 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand