Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CLASS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CLASS. Als je het bestand wilt openen CLASS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CLASS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Java Bytecode Class Format Oracle

Wat is een bestand CLASS?

Een CLASS-bestand is een samengesteld .JAVA-bestand gemaakt door de Java-compiler. Het bevat bytecode, dat is binaire programmacode die uitvoerbaar is wanneer het wordt uitgevoerd door een Java Virtual Machine (JVM). CLASS-bestanden worden gewoonlijk gebundeld in .JAR-bestanden, die zijn opgenomen in de omgevingsvariabele $ CLASSPATH voor uitvoering.

CLASS-bestanden kunnen worden samengesteld uit JAVA-bestanden met behulp van de javac-opdracht, die bij een JVM-installatie is opgenomen. Veel Java IDE's, zoals Eclipse, kunnen CLASS-bestanden compileren als ontwikkelaars programmacode schrijven.

Aangezien er meerdere versies van de JVM (eG, 1.4, 1.5 en 1.6) zijn, zijn sommige CLASS-bestanden mogelijk niet compatibel met bepaalde JVM-versies. De Java Runtime Environment (JRE) kan CLASS-bestanden uitvoeren, maar het kan ze niet compileren omdat het geen javac-binaire bevat.

Oracle verwierf Sun Microsystems, de oorspronkelijke ontwikkelaars van Java. De JRE en JVM worden vaak gebruikt synoniem om te verwijzen naar het platform dat Java applicaties uitvoert.

Hoe een bestand openen CLASS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CLASS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CLASS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CLASS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CLASS openen

Andere problemen met een bestand CLASS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CLASS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CLASS:

  • het gekozen bestand CLASS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CLASS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CLASS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand