Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CLD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CLD. Als je het bestand wilt openen CLD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CLD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Canon CD-Label Print Label Layout Format Canon

Wat is een bestand CLD?

Print sjabloon voor het afdrukken van cd-labels en afdekkingen met een Canon-printer. Bevat voorgeprogrammeerde afdrukgebieden die dienen als uitgangspunt voor het maken van cd-artwork. Gebruikt door het CD-LabelPrint programma, dat wordt geleverd met enkele Canon Pixma printers.

Hoe een bestand openen CLD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CLD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CLD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CLD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CLD openen

Andere problemen met een bestand CLD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CLD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CLD:

  • het gekozen bestand CLD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CLD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CLD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand