Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CLEO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CLEO. Als je het bestand wilt openen CLEO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CLEO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Grand Theft Auto Vice City Mod Format CLEO

Wat is een bestand CLEO?

Plugin-bestand dat wordt gebruikt als onderdeel van de CLEO-bibliotheek, die wordt gebruikt voor het uitvoeren van wijzigingen in sommige Grand Theft Auto-serie spellen. Beveiligt een bibliotheek in de Dynamic Link Library (.DLL) -formaat en stelt u in staat om opcodes te scripten om spelinhoud te wijzigen.

CLEO plugins moeten geïnstalleerd worden in de CLEO directory in de GTA SA installatie directory. Wanneer het spel draait bij het opstarten, scant de CLEO-bibliotheek voor plugins en rijdt ze.

Enkele gewone CLEO-bestanden zijn: IniFiles.Cleo: bevat opcodes die in INI-bestanden kunnen worden gebruikt. FileSystemOperations.Cleo: slaat opcodes op voor bestanden en mappen. IntOperations.Cleo: stelt logische operators in staat, zoals AND, OR en XOR.

Hoe een bestand openen CLEO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CLEO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CLEO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CLEO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CLEO openen

Andere problemen met een bestand CLEO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CLEO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CLEO:

  • het gekozen bestand CLEO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CLEO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CLEO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand