Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CLIX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CLIX. Als je het bestand wilt openen CLIX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CLIX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CLIX Command Format Rixstep

Wat is een bestand CLIX?

Tekstbestand gebruikt door CLIX, een programma dat is ontworpen om gebruikers te helpen leren Unix te gebruiken. Bevat een lijst van Unix-opdrachten die kunnen worden uitgevoerd met behulp van een commando-interface (CLI). Kan worden geopend door CLIX, waarmee gebruikers de opdrachten in het CLIX-gegevensbestand kunnen dubbelklikken.

Het standaard CLIX-bestand dat bij CLIX wordt opgenomen, heet " _default.Clix ."

Hoe een bestand openen CLIX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CLIX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CLIX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CLIX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CLIX openen

Andere problemen met een bestand CLIX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CLIX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CLIX:

  • het gekozen bestand CLIX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CLIX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CLIX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand