Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CLK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CLK. Als je het bestand wilt openen CLK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CLK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CorelDRAW Corel R.A.V.E. Animation Format Corel

Wat is een bestand CLK?

Projectbestand aangemaakt door Corel RAVE, een objectgebaseerd animatieprogramma dat gebruikt wordt om animatiefilms te maken. Bevat tekst, afbeeldingen en andere objecten, zoals een knoop en aangepaste vormen. Bevat ook de animatie instellingen.

CLK-bestanden worden vaak gebruikt om animaties en films voor webpagina's te maken. Corel RAVE lijkt op de ontwikkelingsomgeving van Adobe Flash en kan films exporteren naar Adobe's .SWF-formaat.

Corel stopte Corel RAVE na versie 3. Het werd laatst aangeboden als een programma in het CorelDRAW Graphics Suite versie 12 softwarepakket.

Hoe een bestand openen CLK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CLK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CLK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CLK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CLK openen

Andere problemen met een bestand CLK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CLK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CLK:

  • het gekozen bestand CLK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CLK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CLK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand