Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CLM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CLM. Als je het bestand wilt openen CLM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CLM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Micrografx Picture Publisher Macro Format YMAX

Wat is een bestand CLM?

Bestand aangemaakt door magicJack, een programma dat wordt gebruikt met een magicJack USB-telefoonapparaat om telefoongesprekken te maken. Bevat een oproeplogboek van recente telefoongesprekken. Gebruikt om recente geschiedenis van telefoongesprekken op te slaan en te bekijken.

Hoe een bestand openen CLM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CLM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CLM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CLM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CLM openen

Andere problemen met een bestand CLM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CLM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CLM:

  • het gekozen bestand CLM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CLM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CLM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand