Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CLP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CLP. Als je het bestand wilt openen CLP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CLP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Clipboard Format Reallusion

Wat is een bestand CLP?

Motion clip gemaakt door CrazyTalk, een gezichts animatie programma dat wordt gebruikt voor het synchroniseren van spraak audio met gezichtsbewegingen. Opslaan van een korte clip van een gezichtsuitdrukking die in real-time is opgenomen. Gebruikt voor het invoegen van vooraf opgenomen gelaatbewegingen in de animatietijdlijn.

CLP-bestanden kunnen worden gebruikt voor het opslaan van rollende ogen, mondgebaren en andere uitdrukkingen die gezichtsuitdrukkingen veroorzaken.

Hoe een bestand openen CLP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CLP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CLP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CLP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CLP openen

Andere problemen met een bestand CLP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CLP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CLP:

  • het gekozen bestand CLP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CLP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CLP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand