Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CM Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CM. Als je het bestand wilt openen CM, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CM

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Grand Theft Auto CLEO Custom Mission Format Rockstar Games

Wat is een bestand CM?

Aangepaste missie gemaakt voor Grand Theft Auto: San Andreas (GTA SA). Net als een CLEO .CS-bestand, maar opgeslagen als een missie in plaats van een aangepast script. Wordt gebruikt om extra missies of niveaus toe te voegen aan het spel. Kan worden gemaakt met Sanny Builder, een GTA mod utility.

Om een ​​CM bestand met GTA SA te kunnen gebruiken, moet deze opgeslagen worden in de map "GameCLEO".

Hoe een bestand openen CM?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CM niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CM lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CM associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CM openen

Andere problemen met een bestand CM

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CM bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CM:

  • het gekozen bestand CM is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CM met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CM bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand