Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CMA Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CMA. Als je het bestand wilt openen CMA, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CMA

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Applix TM1 Database Format IBM

Wat is een bestand CMA?

Database bestand uitgevoerd door Cognos TM1 (voorheen Applix TM1), een strategische business planning applicatie. Opgeslagen in een gewone tekst, met komma's gescheiden indeling. Bevat gegevens voor een "kubus", dat is een multidimensionale database met bedrijfsinformatie.

Met CMA-bestanden kunnen gebruikers gegevens exporteren voor gebruik in andere toepassingen, zoals spreadsheetprogramma's.

Hoe een bestand openen CMA?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CMA niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CMA lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CMA associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CMA openen

Andere problemen met een bestand CMA

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CMA bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CMA:

  • het gekozen bestand CMA is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CMA met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CMA bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand