Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CMBL Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CMBL. Als je het bestand wilt openen CMBL, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CMBL

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Logger Pro Data Format Vernier Software & Technology

Wat is een bestand CMBL?

Bestand aangemaakt door Logger Pro, een programma waarmee studenten gegevens verzamelen en analyseren in wetenschaps- en wiskundeonderwijsprogramma's. Bevat spreadseet data, data analyse en films opgenomen tijdens een wetenschappelijk experiment of oefening.

CMBL-bestanden worden gebruikt om gegevens op te nemen en te meten tijdens lab-experimenten voor huiswerk of klasgerelateerde problemen. Hoewel de iOS-app voor grafische analyse de meeste gegevens uit het CMBL-bestand kan importeren, kan het geen berekende kolommen importeren uit het bestand.

Hoe een bestand openen CMBL?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CMBL niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CMBL lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CMBL associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CMBL openen

Andere problemen met een bestand CMBL

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CMBL bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CMBL:

  • het gekozen bestand CMBL is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CMBL met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CMBL bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand