Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CML Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CML. Als je het bestand wilt openen CML, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CML

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Chemical Markup Language Document Format N/A

Wat is een bestand CML?

XML-bestand opgeslagen in het Chemical Markup Language (CML) formaat, een standaard die wordt gebruikt om chemische informatie te specificeren. Bevat beschrijvingen van molecuulstructuren of andere gegevens over chemische informatica. Gebruikt voor het uitwisselen en archiveren van chemische gegevens.

De CML-taal voldoet aan een strenge DTD-specificatie die is opgenomen in een .XSD XML-schema bestand. Meerdere versies van het schema zijn ontwikkeld sinds de eerste release van het CML-formaat.

Hoe een bestand openen CML?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CML niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CML lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CML associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CML openen

Andere problemen met een bestand CML

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CML bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CML:

  • het gekozen bestand CML is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CML met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CML bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand