Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CMOD Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CMOD. Als je het bestand wilt openen CMOD, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CMOD

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Celestia Model Format Celestia Development Team

Wat is een bestand CMOD?

Driedimensionaal modelbestand gebruikt door Celestia, een real-time universe visualisatie programma. Gebruik OpenGL-technologie voor weergave en kan worden opgeslagen in een binair of ASCII-tekstformaat. Wordt gebruikt voor het weergeven van planeten, sterren en andere elementen in de ruimte.

CMOD-modellen kunnen worden uitgevoerd met behulp van een verscheidenheid aan modelleringsinstrumenten als u de juiste CMOD-uitvoerplug hebt. Voorbeelden van gratis modelleringsgereedschappen die een CMOD-uitvoerplugin bevatten, zijn Blender en Anim8or.

Celestia kan ook modellen weergeven in het 3ds Max .3DS-formaat, maar CMOD-bestanden sneller uitvoeren in de software.

Hoe een bestand openen CMOD?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CMOD niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CMOD lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CMOD associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CMOD openen

Andere problemen met een bestand CMOD

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CMOD bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CMOD:

  • het gekozen bestand CMOD is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CMOD met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CMOD bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand