Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CMPROJ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CMPROJ. Als je het bestand wilt openen CMPROJ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CMPROJ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Camtasia For Mac Project Format TechSmith

Wat is een bestand CMPROJ?

Projectbestand gemaakt door Camtasia, een schermopname en videobewerkingsapplicatie. Bevat alle mediabestanden, videobewerkingen, tijdlijninstellingen en projectinstellingen. Vaak gebruikt voor het maken van software video tutorials en andere demonstraties.

CMPROJ-bestanden zijn eigenlijk mappen die meerdere bestanden bevatten, inclusief de .CMREC-schermopnamen. Om de inhoud handmatig te bekijken, verwijder u de extensie ".Camproj" en open de resulterende map.

Terwijl de Mac-versie van Camtasia de CMPROJ- en CMREC-extensies gebruikt, gebruikt de Windows-versie, Camtasia Studio, de .CAMPROJ- en .CAMREC-extensies. De bestandsindelingen zijn niet overdraagbaar tussen Windows en Mac platforms.

Hoe een bestand openen CMPROJ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CMPROJ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CMPROJ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CMPROJ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CMPROJ openen

Andere problemen met een bestand CMPROJ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CMPROJ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CMPROJ:

  • het gekozen bestand CMPROJ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CMPROJ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CMPROJ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand