Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CMREC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CMREC. Als je het bestand wilt openen CMREC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CMREC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Camtasia For Mac Record Format TechSmith

Wat is een bestand CMREC?

Screen opname bestand gemaakt door Camtasia, een schermopname en videobewerkingsprogramma. Bevat geluids- en video-opnames als de gebruiker tijdens de opnamesessie met de computer werkt. Wordt gebruikt om tutorial en demonstratie inhoud op te slaan. Opgeslagen als onderdeel van een .CMPROJ schermopnameproject.

De Windows-versie van Camtasia, genaamd Camtasia Studio, slaat op schermopnamen als .CAMREC-bestanden.

Hoe een bestand openen CMREC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CMREC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CMREC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CMREC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CMREC openen

Andere problemen met een bestand CMREC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CMREC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CMREC:

  • het gekozen bestand CMREC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CMREC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CMREC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand