Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CMX Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CMX. Als je het bestand wilt openen CMX, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CMX

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Corel Presentation Exchange Format Corel

Wat is een bestand CMX?

Beeldbestandsformaat gebruikt door Corel-programma's, zoals CorelDRAW, Corel Presentations en Paint Shop Pro. Wordt ook gebruikt voor het opslaan van vector-gebaseerde beeldbestanden die zijn opgenomen in Corel Mega Gallery Clip Art. Bevat beeldgegevens alsook metagegevens die het beeld beschrijven.

CMX-bestanden worden herkend door Adobe Illustrator versies 6, 7 en 8. Het formaat wordt echter niet ondersteund in latere versies, zoals Illustrator CS.

Hoe een bestand openen CMX?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CMX niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CMX lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CMX associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CMX openen

Andere problemen met een bestand CMX

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CMX bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CMX:

  • het gekozen bestand CMX is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CMX met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CMX bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies CMX
CMX naar EPSCMX naar PDF