Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CN1 Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CN1. Als je het bestand wilt openen CN1, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CN1

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CNR Modem Initialization Data Format MITRE

Wat is een bestand CN1?

Bestandsformaat ontwikkeld door The MITER Corporation voor Combat Net Radio (CNR) data parser applicaties. Bevat geformateerde initialisatie data velden voor systemen die MIL-STD-188-220 CNR modems gebruiken. In een ASCII-tekstformaat opgeslagen als een serie lijnen, die elk vier hexadecimale tekens bevatten.

CN1-bestanden zijn ontworpen voor gebruik bij het automatiseren van het netwerkinitialisatieproces voor tactische militaire toepassingen. Ze bevatten data-elementen voor tactische netwerkmodems, zoals de applicatiekop, de dragergolfvorm en andere toepassingsspecifieke parameters.

Hoe een bestand openen CN1?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CN1 niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CN1 lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CN1 associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CN1 openen

Andere problemen met een bestand CN1

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CN1 bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CN1:

  • het gekozen bestand CN1 is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CN1 met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CN1 bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand