Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CNC Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CNC. Als je het bestand wilt openen CNC, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CNC

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CNC Machine Tool Path Format Dolphin Cad Cam

Wat is een bestand CNC?

CAD bestand gemaakt door Dolphin PartMaster, een CAD / CAM applicatiesuite die wordt gebruikt voor het ontwerpen en fabriceren van componenten. Biedt gereedschapscoördinaten voor een gereedschapsmiddel, zoals een boor, voor het maken van een vervaardigd onderdeel. Kan visueel gesimuleerd worden in de software.

CNC-bestanden kunnen niet rechtstreeks op machineapparatuur worden gebruikt, omdat ze niet door specifieke machine-instrumentregelaars worden herkend. Daarom moeten CNC-bestanden worden bewerkt met behulp van het Post Processor (Dpost.Exe) programma dat bij PartMaster is opgenomen. Post Processor maakt TPD-bestanden (tool path data) die in een formaat kunnen worden vertaald die door het gereedschap gereedschap kan worden gebruikt.

CNC-bestanden worden gemaakt door PartMaster CAM (Dcam.Exe), een van de programma's die worden geleverd bij de Application Suite van PartMaster.

Hoe een bestand openen CNC?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CNC niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CNC lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CNC associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CNC openen

Andere problemen met een bestand CNC

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CNC bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CNC:

  • het gekozen bestand CNC is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CNC met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CNC bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand