Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CNF Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CNF. Als je het bestand wilt openen CNF, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CNF

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Network Configuration Format MySQL

Wat is een bestand CNF?

Configuratiebestand gebruikt door MySQL, een open source relational database programma. Bevat instellingen zoals de standaard karaktercodering, timeouts en cache- en bufferinstellingen. Vaak gewijzigd om de prestaties af te stemmen, afhankelijk van het gebruik van de database.

Het MySQL configuratiebestand heeft de naam my.Cnf. Het is meestal in de / etc / directory. Het bestand is opgeslagen in een tekstformaat.

my.Cnf - Het primaire MySQL configuratiebestand standaard in de / etc / directory.

Hoe een bestand openen CNF?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CNF niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CNF lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CNF associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CNF openen

Andere problemen met een bestand CNF

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CNF bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CNF:

  • het gekozen bestand CNF is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CNF met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CNF bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand