Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CNT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CNT. Als je het bestand wilt openen CNT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CNT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Help Contents Format Microsoft

Wat is een bestand CNT?

Help bestand gebruikt door Windows en Windows applicaties. Behandelt onderwerpen voor een Helpdocument (.HLP-bestand) in een tekstformaat. Meestal geïnstalleerd met een toepassing die Microsoft Help als hulpdocumentatieformaat gebruikt.

CNT-bestanden kunnen worden gemaakt met Microsoft Help Workshop, een ouder programma voor het maken van helpdocumentatie. Oudere helpdocumenten kunnen worden bijgewerkt naar de nieuwere HTML Help Workshop-indeling (.HHC-bestanden) met behulp van HTML Help Workshop.

Open geen onbekende CNT-bestanden, aangezien er een bekende beveiligingsprobleem is die een bufferoverlooptoestand gebruikt, waardoor kwaadaardige code op de computer kan worden uitgevoerd.

Hoe een bestand openen CNT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CNT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CNT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CNT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CNT openen

Andere problemen met een bestand CNT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CNT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CNT:

  • het gekozen bestand CNT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CNT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CNT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand