Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CNV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CNV. Als je het bestand wilt openen CNV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CNV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Canvas Drawing Format ACD Systems

Wat is een bestand CNV?

Canvas tekening formaat gebruikt in versies 6 t / m 8. Kan zowel vector graphics als raster graphics bevatten, maar bevat meestal voornamelijk vectorbeelden.

Vorige versies van Canvas gebruiken de .CVS-bestandsextensie, terwijl latere versies de .CVX-extensie gebruiken.

Hoe een bestand openen CNV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CNV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CNV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CNV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CNV openen

Andere problemen met een bestand CNV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CNV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CNV:

  • het gekozen bestand CNV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CNV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CNV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand
Mogelijke bestandsconversies CNV
CNV naar ODT