Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

COB Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand COB. Als je het bestand wilt openen COB, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ COB

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
COBOL Programming Language Source Format N/A

Wat is een bestand COB?

Broncode bestand geschreven in COBOL, een oudere programmeertaal die wordt gebruikt voor de ontwikkeling van bedrijfs-, financiën- en administratieve toepassingen. Nog steeds gebruikt door veel zakelijke bedrijfsapplicaties.

COBOL heeft verschillende varianten, waaronder COBOL-68 (de originele standaard) en COBOL 2002, een meer recente versie van de taal. Zorg daarom dat u de juiste compiler en tekstredacteur hebt voor de versie van COBOL die u gebruikt voor ontwikkeling.

Hoe een bestand openen COB?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand COB niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de COB lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand COB associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand COB openen

Andere problemen met een bestand COB

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand COB bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken COB:

  • het gekozen bestand COB is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand COB met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand COB bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand