Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

COLORPICKER Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand COLORPICKER. Als je het bestand wilt openen COLORPICKER, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ COLORPICKER

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Mac OS X Color Picker Component Apple

Wat is een bestand COLORPICKER?

Plug-in voor Apple's Color Picker, een kleur selectie tool ingebouwd in Mac OS X. Hiermee voegt u een kleurselectie toe aan de Color Picker, zoals kleurpotloden of een RGB kleurwiel.

De standaard kleurpluginplugins die zijn geïnstalleerd met Mac OS X, zijn onder andere: NSColorPickerCrayon.ColorPicker NSColorPickerPageableNameList.ColorPicker NSColorPickerSliders.ColorPicker NSColorPickerUser.ColorPicker NSColorPickerWheel.ColorPicker Deze bestanden en andere plugins van derden moeten worden opgeslagen in de map System> Library> Color Pickers.

Hoe een bestand openen COLORPICKER?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand COLORPICKER niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de COLORPICKER lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand COLORPICKER associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand COLORPICKER openen

Andere problemen met een bestand COLORPICKER

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand COLORPICKER bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken COLORPICKER:

  • het gekozen bestand COLORPICKER is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand COLORPICKER met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand COLORPICKER bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand