Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

COMFYCAKESSAVE-MS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand COMFYCAKESSAVE-MS. Als je het bestand wilt openen COMFYCAKESSAVE-MS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ COMFYCAKESSAVE-MS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Comfy Cakes Saved Game Format Microsoft

Wat is een bestand COMFYCAKESSAVE-MS?

Game-bestand gemaakt door Purble Place, een puzzel- en geheugenspel dat is opgenomen in Windows Vista en Windows 7. Sla de gamestatistieken op voor Beginners, Intermediate en Advanced modes, die u kunt bekijken door Game & Rarr te selecteren. Statistieken. Ook spaart de spelstatus zodat de speler kan hervatten waar hij weg ging.

Comfy Cakes is een van de drie spellen die bij Purble Place zijn opgenomen. Wanneer u Comfy Cakes speelt in Windows 7, creëert het een COMFYCAKESSAVE-MS bestand in de directory [User] Saved GamesMicrosoft GamesPurble Place.

Purble Place is ontwikkeld voor Microsoft door Oberon games.

Hoe een bestand openen COMFYCAKESSAVE-MS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand COMFYCAKESSAVE-MS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de COMFYCAKESSAVE-MS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand COMFYCAKESSAVE-MS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand COMFYCAKESSAVE-MS openen

Andere problemen met een bestand COMFYCAKESSAVE-MS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand COMFYCAKESSAVE-MS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken COMFYCAKESSAVE-MS:

  • het gekozen bestand COMFYCAKESSAVE-MS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand COMFYCAKESSAVE-MS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand COMFYCAKESSAVE-MS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand