Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

COMMAND Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand COMMAND. Als je het bestand wilt openen COMMAND, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ COMMAND

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Apple Mac OS X Terminal Format Apple

Wat is een bestand COMMAND?

Scriptsbestand aangemaakt voor Terminal, het commando-hulpprogramma dat bij Mac OS X is opgenomen. Bevat gewone tekstschaalopdrachten. Wordt gebruikt om commando's automatisch uit te voeren alsof ze achtereenvolgens op de opdrachtregel zijn getypt.

U kunt dubbelklikken op een COMMAND-bestand om het te draaien. U kunt een COMMAND-bestand bewerken met elke tekstverwerker.

Hoe een bestand openen COMMAND?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand COMMAND niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de COMMAND lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand COMMAND associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand COMMAND openen

Andere problemen met een bestand COMMAND

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand COMMAND bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken COMMAND:

  • het gekozen bestand COMMAND is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand COMMAND met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand COMMAND bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand