Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

COMPONENT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand COMPONENT. Als je het bestand wilt openen COMPONENT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ COMPONENT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Mac OS X System Component N/A

Wat is een bestand COMPONENT?

Voegt functionaliteit en ondersteuning toe voor diverse systeemdiensten, zoals audio- en video-opname en afspelen, woordenboekdiensten en AppleScript.

Het COMPONENT-bestand vindt u op verschillende locaties op uw Mac. Gemeenschappelijke locaties omvatten het systeem & rarr. Bibliotheek & rarr. Componenten map en de Library & rarr. Componenten map. Sommige andere locaties kunnen de map "Bibliotheek" zijn in een gedeeld netwerk, de map "Bibliotheek" in verschillende gebruikersaccounts op dezelfde Mac en de map "Bibliotheek" in een applicatiebundel.

COMPONENT-bestanden worden gebruikt door Mac OS X en diverse applicaties.

Hoe een bestand openen COMPONENT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand COMPONENT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de COMPONENT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand COMPONENT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand COMPONENT openen

Andere problemen met een bestand COMPONENT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand COMPONENT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken COMPONENT:

  • het gekozen bestand COMPONENT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand COMPONENT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand COMPONENT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand