Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

COMPOSITEFONT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand COMPOSITEFONT. Als je het bestand wilt openen COMPOSITEFONT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ COMPOSITEFONT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Composite Font Format Microsoft

Wat is een bestand COMPOSITEFONT?

XML-bestand dat door Windows-toepassingen wordt gebruikt om verschillende lettertypes weer te geven. Bevat definities van fontfamilies en bevat de naam, het gewicht, de stijl, de onderstreping en de doorbraakinstelling van elke lettertypefamilie. Kan gebruikt worden om meertalige lettertypes te bouwen of om een ​​terugvalmechanisme te geven voor specifieke karakters die op het systeem ontbreken.

COMPOSITEFONT-bestanden vervangen de Win32-mechanismen die werden gebruikt om de problemen van meertalige lettertypes, lettertypevallen, lettertypebindingen, lettertypevereniging en eindgebruikers gedefinieerde tekens (EUDC) op te lossen. Composietletters kunnen worden geopend met behulp van de FontFamily- en Typeface-delen van de WPF-API (System.Windows.Media Windows Presentation Foundation).

Composiet lettertype bestanden kunnen worden gemaakt met behulp van een Windows-softwareontwikkeling IDE, zoals Microsoft Visual Studio. Ze kunnen ook bewerkt worden met een teksteditor, omdat ze in een XML-tekstformaat zijn opgeslagen.

Hoe een bestand openen COMPOSITEFONT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand COMPOSITEFONT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de COMPOSITEFONT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand COMPOSITEFONT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand COMPOSITEFONT openen

Andere problemen met een bestand COMPOSITEFONT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand COMPOSITEFONT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken COMPOSITEFONT:

  • het gekozen bestand COMPOSITEFONT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand COMPOSITEFONT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand COMPOSITEFONT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand