Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CONFIG Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CONFIG. Als je het bestand wilt openen CONFIG, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CONFIG

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Configuration Format N/A

Wat is een bestand CONFIG?

Een CONFIG-bestand is een configuratie-informatiebestand dat door verschillende toepassingen wordt gebruikt. Het bevat eenvoudige tekstparameters die instellingen of voorkeuren definiëren voor het bouwen of uitvoeren van een programma. CONFIG-bestanden worden vaak verwezen door software-ontwikkelprogramma's voor het configureren van applicaties.

Een voorbeeldconfig-bestand is Microsoft's Web.Config-bestand, dat kan worden bewerkt met Visual Web Developer, een programma dat bij Microsoft Visual Studio is opgenomen. Dit bestand bevat XML-configuratie-informatie die bepaalt hoe een website werkt, van afzonderlijke pagina's tot een volledige ASP.NET-applicatie.

Aangezien CONFIG-bestanden zijn opgeslagen in gewone tekst, kunt u ze bekijken en bewerken met een tekstverwerker, zoals Microsoft Notepad. U moet echter niet een CONFIG-bestand bewerken zonder eerst de inhoud ervan te kennen, omdat het bestand het bestand kan beschadigen en de bijbehorende toepassing ervan kan storen.

Hoe een bestand openen CONFIG?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CONFIG niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CONFIG lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CONFIG associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CONFIG openen

Andere problemen met een bestand CONFIG

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CONFIG bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CONFIG:

  • het gekozen bestand CONFIG is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CONFIG met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CONFIG bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand