Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CONTACT Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CONTACT. Als je het bestand wilt openen CONTACT, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CONTACT

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Windows Contact Format Microsoft

Wat is een bestand CONTACT?

Contactbestand aangemaakt door Windows Contacts, een ingebouwd contactbeheerprogramma dat is opgenomen in Windows Vista en Windows 7. Bevat informatie over een persoon of organisatie, waaronder naam, foto, e-mailadres, telefoonnummer, thuis- en werkadressen, professionele titels en familieleden. In de map Windows 'Contacten' voor elke Windows-gebruiker.

Contact bestanden worden genoemd met hun veld "Full Name", eG Contact met volledige naam "John Doe" is opgeslagen in het bestand "John Doe.Contact." De contactfoto wordt weergegeven als het bestandspictogram in Windows.

Contact bestanden worden automatisch verwezen door het ingebouwde e-mailprogramma van Windows Mail.

Hoe een bestand openen CONTACT?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CONTACT niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CONTACT lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CONTACT associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CONTACT openen

Andere problemen met een bestand CONTACT

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CONTACT bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CONTACT:

  • het gekozen bestand CONTACT is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CONTACT met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CONTACT bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand