Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CONTOUR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CONTOUR. Als je het bestand wilt openen CONTOUR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CONTOUR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Contour Screenplay Format Mariner Software

Wat is een bestand CONTOUR?

Film script gemaakt door Contour, een programma dat gebruikt wordt om screenplay-contouren te maken. Bewaar schriftelijke ideeën volgens de ontwikkelingsfilosofie van Contour. Wordt gebruikt voor het opslaan van de stap-voor-stap schermweergave structuur van een film.

CONTOUR-bestanden worden opgeslagen in een XML-formaat. Ze kunnen ook worden geëxporteerd naar een .RTF bestand met behulp van de software.

De contourfilosofie definieert beeldschermen uit vier hoofdvragen: wie is je hoofdpersoon? Wat probeert hij te bereiken? Wie probeert hem te stoppen? Wat gebeurt er als hij mislukt? De filosofie verplaatst ook het hoofdkarakter door vier verschillende archetypes: weeskind (act 1), wanderer (act 2), krijger (act 3) en martelaar (act 4).

Hoe een bestand openen CONTOUR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CONTOUR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CONTOUR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CONTOUR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CONTOUR openen

Andere problemen met een bestand CONTOUR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CONTOUR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CONTOUR:

  • het gekozen bestand CONTOUR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CONTOUR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CONTOUR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand