Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CONTROLS Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CONTROLS. Als je het bestand wilt openen CONTROLS, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CONTROLS

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
OpenBVE Keyboard Settings Format OpenBVE

Wat is een bestand CONTROLS?

Instellingen bestand gebruikt door OpenBVE train simulatie software. Opslaan sneltoetsen die worden gebruikt voor het besturen van treinen, camera's, horens en andere bedieningselementen. Kan standaard snelkoppelingen of snelkoppelingen opslaan die door de gebruiker in de software zijn gedefinieerd.

CONTROLS-bestanden bevinden zich in de map DataControls van de software-installatie.

Hoe een bestand openen CONTROLS?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CONTROLS niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CONTROLS lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CONTROLS associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CONTROLS openen

Andere problemen met een bestand CONTROLS

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CONTROLS bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CONTROLS:

  • het gekozen bestand CONTROLS is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CONTROLS met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CONTROLS bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand