Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

COR Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand COR. Als je het bestand wilt openen COR, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ COR

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
CorelDRAW Format Corel

Wat is een bestand COR?

Tekening gecreëerd door een vroege versie van CorelDRAW, een vector tekenprogramma ontwikkeld door Corel. Bevat vectorafbeeldingen bestaande uit paden in plaats van individuele pixels.

De bestandslengte ".Cor" werd alleen gebruikt door de eerste paar versies van CorelDRAW. Moderne versies van de applicatie bewaren tekeningen met een .CDR uitbreiding.

Hoe een bestand openen COR?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand COR niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de COR lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand COR associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand COR openen

Andere problemen met een bestand COR

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand COR bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken COR:

  • het gekozen bestand COR is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand COR met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand COR bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand