Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

COV Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand COV. Als je het bestand wilt openen COV, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ COV

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Microsoft Cover Page Editor Fax Cover Page Format Microsoft

Wat is een bestand COV?

Bestand aangemaakt door Microsoft Fax Cover Page Editor, een faxprogramma dat is opgenomen in Windows Business, Ultimate en Enterprise edities. Hiermee slaat u de pagina-opmaakstructuur, tekst en afbeeldingen op voor een faxpagina. Vaak bevat bedrijfslogo's, de bedrijfsnaam en het adres van de afzender. Gebruikt voor faxoverzendingen.

COV-bestanden kunnen worden gehost op interne bedrijfs servers met behulp van Fax Service Manager. Hosted coverpagina's kunnen beschikbaar gesteld worden aan medewerkers, zodat bedrijfsfaxen een gestandaardiseerd formaat hebben.

Hoe een bestand openen COV?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand COV niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de COV lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand COV associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand COV openen

Andere problemen met een bestand COV

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand COV bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken COV:

  • het gekozen bestand COV is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand COV met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand COV bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand