Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CP Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CP. Als je het bestand wilt openen CP, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CP

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Xcode C++ Source Code Format Apple

Wat is een bestand CP?

Broncode bestand geschreven in de C ++ programmeertaal. Gebruikt door Apple Xcode ontwikkelingssoftware en kan worden verwezen door andere bronbestanden binnen een programmeringsproject.

De meeste C ++-bestanden maken gebruik van de .CPP-extensie. Xcode gebruikt echter de extensie ".Cp" voor voorgeschreven C ++-bestanden die bij de software zijn opgenomen.

Hoe een bestand openen CP?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CP niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CP lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CP associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CP openen

Andere problemen met een bestand CP

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CP bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CP:

  • het gekozen bestand CP is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CP met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CP bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand