Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CPE Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CPE. Als je het bestand wilt openen CPE, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CPE

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Win95 Cover Page Editor Fax Cover Sheet Format Microsoft

Wat is een bestand CPE?

Bestand gemaakt door Fax Cover Page Editor, een programma dat wordt gebruikt om faxpagina's te maken. Hiermee slaat u de pagina-indeling en inhoudinformatie op voor een omslagpagina. Vaak staat het bedrijfslogo en de contactgegevens van de afzender. Kan gebruikt worden als een gedeelde sjabloon voor bedrijfsfaxen.

Fax Cover Page Editor is opgenomen in enkele van de enterprise versies van Microsoft Windows.

Hoe een bestand openen CPE?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CPE niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CPE lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CPE associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CPE openen

Andere problemen met een bestand CPE

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CPE bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CPE:

  • het gekozen bestand CPE is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CPE met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CPE bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand