Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CPGZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CPGZ. Als je het bestand wilt openen CPGZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CPGZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Compressed UNIX CPIO Archive N/A

Wat is een bestand CPGZ?

Gecomprimeerd archief dat het kopieer-in, kopieer-out (.CPIO) archiefformaat en gzip (.GZ) compressie combineert. Soortgelijk aan een .TGZ-bestand, dat zowel een niet-gecomprimeerde .TAR-container en gzip-compressie bevat. Meestal gebruikt op Unix-gebaseerde systemen, zoals Linux en Mac OS X.

CPGZ-bestanden kunnen worden gemaakt wanneer u dubbelklikt op een .ZIP-bestand in Mac OS X. Bij het openen van het ZIP-bestand wordt een nieuw bestand met dezelfde naam maar met de extensie ".Cpgz" gemaakt. Dan, wanneer u het CPGZ-bestand decomprimeert, gaat het terug naar het originele ZIP-bestand. Deze lus wordt veroorzaakt doordat het ZIP-bestand corrupt is. Het kan corrupt zijn door een onvolledige download of omdat het originele ZIP-bestand niet correct is gecomprimeerd. Om dit probleem op te lossen, probeer het ZIP-bestand opnieuw te downloaden.

Op Linux- en Mac OS X-systemen kunt u CPGZ-bestanden maken en extraheren met het commando-programma van uwo.

Hoe een bestand openen CPGZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CPGZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CPGZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CPGZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CPGZ openen

Andere problemen met een bestand CPGZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CPGZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CPGZ:

  • het gekozen bestand CPGZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CPGZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CPGZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand