Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CPH Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CPH. Als je het bestand wilt openen CPH, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CPH

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Corel Print House Printing Project Format Corel

Wat is een bestand CPH?

Printproject gemaakt met Corel Print House, een desktop publishing programma. Wordt gebruikt voor het ontwerpen van plakboeken, wenskaarten, banners, agenda's, uitnodigingen en afdrukbare documenten.

De laatste versies van Print House, ontwikkeld door Corel, waren Print House 2000 voor de Macintosh en Print House 6 voor Windows (2003).

CPH-bestanden kunnen niet worden geopend door de meeste versies van CorelDRAW.

Hoe een bestand openen CPH?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CPH niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CPH lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CPH associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CPH openen

Andere problemen met een bestand CPH

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CPH bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CPH:

  • het gekozen bestand CPH is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CPH met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CPH bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand