Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CPI Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CPI. Als je het bestand wilt openen CPI, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CPI

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
AVCHD Clip Information Format Sony

Wat is een bestand CPI?

Clip informatiebestand gemaakt door verschillende high definition (HD) digitale videocamera's. Bevat metagegevens die een AVCHD-videostream beschrijven, zoals de beeldsnelheid, frames per seconde en aspect ratio. Gebruikt om een ​​.MTS videostream te beschrijven.

CPI-bestanden worden vaak gevonden in de AVCHD / BDMV / CLIPINF-map van HD digitale video-opname media.

Het AVCHD-videoformaat is gezamenlijk ontwikkeld door Sony en Panasonic en werd in 2006 voor het eerst uitgegeven op de Sony Handycam HDR-UX1 digitale camcorder.

Hoe een bestand openen CPI?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CPI niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CPI lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CPI associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CPI openen

Andere problemen met een bestand CPI

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CPI bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CPI:

  • het gekozen bestand CPI is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CPI met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CPI bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand