Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CPIO Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CPIO. Als je het bestand wilt openen CPIO, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CPIO

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Unix CPIO Archive Format N/A

Wat is een bestand CPIO?

Bestandsarchief gemaakt in het Unix CPIO-formaat (kopiëren in, kopiëren), een niet-gecomprimeerd bestandsformaat voor het samenvoegen van bestanden. Soortgelijk aan een .TAR-archief en kan worden gecomprimeerd in een .CPGZ-bestand met behulp van Gzip-compressie.

Het "ditto" BSD-hulpprogramma kan worden gebruikt om CPIO-bestanden te maken en te extraheren. Bijvoorbeeld, ditto -c creëert een CPIO-archief. De Java Commons Compress API kan ook gebruikt worden om CPIO-archieven te maken en te extraheren.

Hoe een bestand openen CPIO?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CPIO niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CPIO lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CPIO associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CPIO openen

Andere problemen met een bestand CPIO

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CPIO bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CPIO:

  • het gekozen bestand CPIO is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CPIO met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CPIO bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand