Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CPK Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CPK. Als je het bestand wilt openen CPK, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CPK

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
DTM Test Log Format Microsoft

Wat is een bestand CPK?

Logbestand gegenereerd door Driver Test Manager (DTM), een onderdeel van de Microsoft Certification Software voor Windows Logo Kit (WLK). Bevat een testrapport, dat informatie over een hardwareapparaat aanmeldt. Wordt gebruikt voor het indienen van testresultaten naar Microsoft, zodat een apparaat kan worden gecertificeerd voor Windows. Wordt ook gebruikt voor debugging mislukte tests.

CPK-bestanden kunnen worden bekeken met de DTM Log Viewer. De kijker toont informatie zoals de testdatum, het testbesturingssysteem en geslaagde en mislukte tests.

De WLK-software wordt beschikbaar gesteld door de Windows Hardware Quality Labs (WHQL), een Microsoft-groep die Windows-hardwareapparaten certificeert.

Hoe een bestand openen CPK?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CPK niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CPK lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CPK associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CPK openen

Andere problemen met een bestand CPK

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CPK bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CPK:

  • het gekozen bestand CPK is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CPK met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CPK bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand