Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CPMZ Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CPMZ. Als je het bestand wilt openen CPMZ, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CPMZ

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Miradi Project Format Benetech

Wat is een bestand CPMZ?

Projectbestand aangemaakt met Miradi of ConPro, de Conservation Projects Database. Ontworpen om gegevens uitwisseling tussen Miradi en ConPro mogelijk te maken. Bevat gegevens die worden gebruikt voor het opstellen en bewaken van bewaringsplannen.

Standaard Miradi-projectbestanden worden opgeslagen met een .MPZ-extensie.

Hoe een bestand openen CPMZ?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CPMZ niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CPMZ lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CPMZ associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CPMZ openen

Andere problemen met een bestand CPMZ

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CPMZ bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CPMZ:

  • het gekozen bestand CPMZ is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CPMZ met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CPMZ bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand