Quantcast
  • Heb je problemen met onbekende bestandstypes?

    Je bent op goede plek, we helpen jouw dit probleem op te lossen!

CPN Bestandsextensie

Als je in deze plek heb geraakt, is het hoogstwaarschijnlijk dat je een probleem hebt met een bestand CPN. Als je het bestand wilt openen CPN, of een ander probleem op te lossen met dit bestandstype, raadpleeg de informatie op deze pagina voor meer informatie.

Bestandsinformatie’ CPN

Volledige bestandsnaam Producent Populariteit
Age Of Empires Campaign Format Microsoft

Wat is een bestand CPN?

Game campagne gebruikt door Age of Mythology, een real-time strategie spel waar spelers bouwen koninkrijken en controle legers. Bevat één of meer .SCN-scenario's. Inclusief scenario beschrijvingen, de campagnenaam en de versie en het totale aantal scenario's die zijn opgenomen. Kan gebruikt worden om aangepaste campagnes op te slaan.

CPN-bestanden worden ook gebruikt door Microsoft Age of Empires en Age of Empires II.

Hoe een bestand openen CPN?

Het meest voorkomende probleem dat zich voordoet wanneer je een bestand CPN niet kunt openen is bizar - geen juiste app geïnstalleerd op jouw apparaat. Een oplossing is zeer eenvoudig, selecteer en installeer een (of meerdere) programma's van de CPN lijst die je op deze blad kan vinden. Nadat de juiste installatie is voltooid, moet nu de computer de software die je heb geïnstalleerd met het bestand CPN associëren die je niet kunt openen.

Programma's die het bestand CPN openen

Andere problemen met een bestand CPN

Je hebt een van de programma's gedownload en correct geïnstalleerd en het probleem met het bestand CPN bestaat nog steeds? Er zijn verschillende oorzaken hiervoor: we noemen sommige van de redenen die de meeste bestandsproblemen veroorzaken CPN:

  • het gekozen bestand CPN is beschadigd
  • dit bestand is niet in zijn geheel gedownload (download het bestand opnieuw van dezelfde bron of van de bijgevoegde e-mail)
  • in "Windows Register" bestaat er geen goede linkbestand CPN met het geïnstalleerd ondersteuning-programma
  • bestand is geïnfecteerd met virus of malware
  • De app die het bestand CPN bediend, heeft niet de juiste bronnen voor de computer of er zijn geen juiste stuurprogramma's geïnstalleerd om het programma te laten starten
Vindt een bestand